Meny


Mosjøen Næringsforening

MONs lokaler

Fearnleys gt 7-9 2.etg

Postboks 286

8651 Mosjøen

 

Tlf: 976 79 375

post@mosjoennf.no

www.mosjoennf.no

 

 

<meta name="google-site-verification" content="kqaK8kXjdeumlYOM3iZTheqF3yXGsTa-fAv_VxUkJxg" />

Næringslivslunsj ONSDAG 5.9
22.08.2017 08:26
Hovedside >

Mosjøen Næringsforening, i samarbeid med Helgeland Sparebank, har den store glede og invitere sine medlemmer og samarbeidspartnere til en spennende og annerledes næringslivslunsj 6. september 2017 12.00-13.00 på Fru Haugans Hotel.

Tema: MNF går en spennende høst i møte og vi har flere viktige tema på blokken. Fagråd handel og arrangement har hatt møte i dag, og har dratt opp flere interessante problemstillinger og tema. Vi håper på gode diskusjoner og innspill på følgende:

1. Oppstart på handlingsplanen for næringsforeningen.
Vi har bestemt oss for å sette enda mer fokus på medlemspleie! Hva gjør det enda mere attraktivt å være medlem? Hvordan får vi alle/flere til å bli medlemmer?

2. Arrangementsbyen/handelsbyen Mosjøen.
Hvordan ønsker vi at torghandelen skal foregå? Fra ”stygge” lastebiler, eller fra faste boder? Hvor skal slik handel foregå? Hvordan finansierer vi eventuelt boder? Hvem har ansvaret for utleie? Er prisnivået rett? Burde leie av torgplasser gå inn i et fond for å finansiere boder, flere faste/stasjonære strømskap omkring torget?

3. Julebyen Mosjøen.
Hvordan skal vi sammen løfte Julebyen Mosjøen? Hvordan gjør vi Mosjøen til den julebyen du bare må reise til? Julebelysning og vinterbelysning, hvordan finansierer vi dette? Hvordan knytter vi sentrum sammen fra Fru Haugans og til Sjøsiden senter?

4. Felles markedsplan/arrangementskalender.
Hvordan kan vi styrke arrangementene våre ved å være mer samspilte? Unngå kollisjoner? Gjøre opplevelsene enda større?

 

 orienterer om 

Tilbake
web: info helgeland